Monday, August 20, 2007

Shit and other stuff. ep 1

pana a incepe tin sa precizez ca este fictiune si doar fictiune si nu luati nimic in serios.... e doar rodul mintii mele bolnave:

E ora 18, acum nu mai sunt singur acasa pentru ca parintii mei au venit de la tara. Simt nevoia sa ma duc in oras la biliard pentru ca statul prea mult in casa tampeste. Intru pe acelasi messenger, unde sunt asaltat cu un buzz de la acelasi Mihnea:

eu: ce vrei ma?
el: hai la biliard da-o dracu de casa tampesti in ea!
eu:cine mai vine?
el:pai nimeni astia toti sunt in tabara aia la munte cu profa de biologie.
eu:aia toti... tot vreo doi trei si.......:)):)):))
el:si cine ma?
eu:hai ca stii, de ce nu te-ai dus cu ea in tabara, (incerc sa scriu si altceva mai putin frumos dar sterg repede, cu gandul ca se va supara pe mine)
el:stii tu lasa.
el:hai iesi?
BUZZ
eu:hai(stiu ca evita raspunsul, ce sa-i fac daca a aflat tarziu de tabara cand erau toate locurile ocupate..... inca se oftica atunci cand ii aduc aminte de asta)
eu:unde?
el:la "Pool house" acolo e cel mai misto.


Imi iau prima pereche de blugi, primul tricou, prima pereche de sosete, adidasii si plec. Ajung la singurul taxi din statie, un tico vechi, galben, cu un cocalar in loc de sofer. Urc in el. Dupa zece minute de ascultat manele de top ajung la destinatie unde ii donez cocalarului generoasa suma de 5 lei noi. Tocmai atunci il vad si pe Mihnea coborand dintr-un taxi, ala era un Ford Fiesta nou. Nu stiu cum se face ca la el in cartier sunt cele mai bune taxiuri, ce oameni frate!

Gasim o masa libera pe care o acaparam. El e primul care sparge bilele, fara sa bage nimic.... eu revin spectaculos bagand o bila plina si alba in acelasi buzunar
-Nu m-am incalzit, zic eu; el rade.
El nu s-a incurcat, a bagat vreo 3 bile, numai ca din greseala a adus neagra foarte aproape de buzunarul din mijloc.... Jocul continua in acelasi ritm, el castiga cu 3 la 2. In timpul jocului am avut cele mai tampite discutii de la masini la calculatoare lego insa nu am putut aborda subiecte delicate...... Cam asa se sfarseste o alta zi plictistoare, normala, fara nimic senzational.... aa ba da,
cand am iesit erau niste prieteni de etnie rroma in stare de ebrietate certandu-se insa decidem ca nu este indicat sa stam langa ei.....

4 comments:

Anonymous said...

a reusit pana la urma mihnea sa se rezolve?

Anonymous said...

...asteptam noi episoade...si...discutii delicate;)

Anonymous said...

a se f**e sau a nu se f88e?asta e intrabarea

Anonymous said...

f**e,scuze;;)