Thursday, March 27, 2008

Changes

Am schimbat tema dupa cum se vede, acum e mult mai urata la fel si imaginea dar nu-i stres, nu oblig pe nimeni sa-i placa. Am facut chestia asta pentru ca nu ma mai regasesc in "Meemeelushuuu" verdele si galbenul imi streseaza ochiul si pentru nu prea are rost. Dupa cum bine ai observat in noua imagine se observa marea mea frustrare (nu nu pot sa ridic din spranceana).

Ciubota a ramas inca vesela pentru ca o doza de optimism nu strica niciodata. Stiu ca a inceput ca o chestie pe care sa scrie mai multi dar pentru ca nimeni nu a mai scris mi-am permis sa o schimb si sa o fac mai urata ^_^.

Pana la urma motivul pentru care am schimbat ciubota a fost ca eram frustrat pe ea ca era plina de viata si veerdeeee cu gaaalbeeeen :X:X:X:X:X:X ceea ce nu se mai spune despre mine. Unii ar zice ca m-am facut mai nesimtit si mai porc si acum ma plang and shit. Eu zic ca "what the fuck" si ca tot ca mine voi face pentru ca mi se rupe ca ma laud ca fac nustiucechestii pentru ca ori ca ma laud ori ca nu ma laud tot le fac si ca daca nu m-as lauda as da dovada de ipocrizie. Si ma laud pentru ca fac ceva bine, un singur ceva pe care il fac bine, nu perfect, nu sunt cel mai bun din tara dar tot il fac bine si inclin sa ma pricep cat de cat. E natural sa te lauzi cu asta e natural sa fii mandru de tine pentru ca faci ceva mai bine decat restul. Daca gresesc te rog sa ma corectezi si sa-mi dovedesti ca nu e corect ce zic.

Hai ca te-am lasat blogule nou si urat in alb si negru cu o imagine facuta in graba in paint^_^

5 comments:

Godies said...

frustrat...

teleapatic said...

E absolut normal sa devii mai serios pe masura ce trece timpul, se cheama maturizare. Pe masura ce dispare ignoranta, dispare si veselia si inclinatia spre veerdeee si galbeeeen :P

diana said...

Maturizare! Seamana a maturizare! Despre laudat, este o schimbare in rau! Si nu, nu iti zic ca e rau ceea ce faci, pentru ca oricat m-as chinui, tu o sa ramai la fel!

diana said...

Maaatza
…sal'tare loome…eu, de acum incolo voi fi…Maaatza…de ce Maaatza…nici eu nu stiu…;)…Meemeelushuuu…de ce mi-o fi zis asa?...doar el stie…de fapt stiu si eu..:P…eram mare fana a unor fete care se misca mai mult decat ar canta…:P…culmea e ca nici nu-mi plac pisicile…J…dar sa lasam asta…despre mine nu pot sa spun ca sunt nebuna…da, loome, sunt nebuna cu acte in regula…eu o sa va povestesc, la o "bucata de vorba", despre prieteni, masini, pisici, matusi,unchi…si alte d-astea…asa ca…pe curand…..


Clar! Nu mai sunt Matzaaaa....Acum sunt doar Diana...Ne-am maturizat Mihai...Am crescut! Am terminat si clasa a 10-a:)

Mihai said...

good point.. eu nu mai sunt memelushu.. eventual meme, da din cand in cand:)