Tuesday, January 5, 2010

Cozonac

Ha, scriu din nou pe blog pentru ca mi-a facut Sorina pofta, dar habar n-am ce sa scriu, despre ce sa scriu ca eu n-am intrat in viata nimanui(sau asa cred) si nu mi-e frica daca o sa ies din viata cuiva atata timp cat n-am intrat cum ziceam in viata nimanui deci...cozonacul meu e inca la dospit.De ce nu vrei sa scrii un post despre mine, nu stiu anume ce, dar ceva sa apara numele meu acolo...de bine, de rau orice, ma roade chestia asta.Acum in clasa a 12-a, spre deosebire de clasele mai mici de liceu s-a mai schimbat putin culoarea vietii in sensul ca nu mai e asa gri, nu ne mai pasa de (toti) colegii nostri sau de alte chestii, momentan ne pasa doar de ABC si de admitere.Maine e miercuri 6.01.2010, am meditatie la fizica si in loc sa mai scriu ceva din tema pe care nici jumate n-am facut-o(mai am 8 probleme) stau aici si pierd timpul in mod inutil.Bun, ce sa mai zic? Mai avem(eu cu Mihai) de facut o revista profei de bio pentru un 10(sau 2, sau 3, sau mai multi nu stiu exact pentru cati) care si aia merge greu, numai sa copiem documentele de pe vreo 40 de cd-uri+piept de pui+vin ne-au luat o seara intreaga.O sa mai dureze vreo saptamana, sper ca joia viitoare sa fie gata.Altceva?Ce sa va mai zic?Ce vreti sa mai aflati? Aaaaaa, nimic? Bun, atunci v-am lasat ca mai am tema de facut la fizica. Buei mariane

4 comments:

runner said...

Voi baietii sunteti asta insensibili... Fetele au un al 6-lea simt si stiu ca atunci cand ceva merge prea bine, trebuie sa vina si vremuri grele :)

DMX said...

Gras!!!! mai ecriveaza si tu ceva pe blogea asta ca dic Domni Dibol doarme in bashchetzi! Hai Kessy Chokolom!! sa traim bine Gury Bocsi

Ella said...

Exact, sunt de acord cu Sorina.. Insensibili misogini:)) Mi'am amintit de bancul cu fetele si picioarele [-(

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!