Friday, October 12, 2007

Vineri 12 Octombrie

Azi a fost vineri 12 octombrie.... In aceasta zi s-au nascut personalitati marcante ale lumii noastre dar nu acesta este oful meu, asa ca sa incep cu inceputu.

Ora 7:50 trezit de catre tatal meu, masa de dimineata, un dus pentru a ma trezi. Probabil ca te intrebi ce mama naibii faceam eu la ora aia. Eh, ai rabdare.
Ora 8:30 Iau foile xeroxate din caietul de bio al unei colege si incep a invata cele 12334134252345654324556 lectii pentru ca nu vroiam sa iau minunata nota 4(patru).
Ora 10:30 pauza de mess pana la 11 apoi invatat pana cand plec la minunata institutie de invatamant.

de la 1 la 1:45 romana..... am fost cat de cat atent azi..... lucru bun...

1:45 sufar un conflict interior ( sa ma duc cu miloaga la profa de bio sau sa ma duc fara miloaga altundeva, in afara unitatii de invatamant [desi am stat o dimineata in cele 12342354523634 lectii nu am inteles nimic iar in capul meu era o mare si stufoasa varza] ). Intors in clasa (cu gandul ce-o fi o fi) vad la banca din fata pe colega din fata suparata pe mine....iar... de pomana... impreuna cu PunctePuncte care face un scurt cometariu acid la adresa mea, mai gratuit decat as putea face eu cuiva. Nici de aceasta data nu am inteles comentariul lui PunctePuncte care avea atatea punce comune cu realitatea cate puncte au in comun 2 linii paralele. Raman in banca si astept venirea profei.

2:03 Doamna profesoara vine suparata din cauza celor 1001 plozi ce o asteptau cu miloaga in fata usii. Prin gandul meu trec ganduri rele gen (frate am pus-o, ma asculta asta). Norocul meu isi face simtita prezenta si scap de ascultare (nu acelasi lucru se poate spune si despre ZoRoDoG care ia un patru[4] cat transul de mare. Ora continua, profa vorbeste d'ale ei dar eu sunt mult mai interesat de Worms( pe tel cu Andrei)

Ora de religie (incredibil dar am ramas) urmeaza alte ore alte pauze, datele temorale sunt sterse din memoria mea asa ca voi continua cu diferite episoade marcante ale zilei de azi.

Cretawars!!!! Inainte de o ora ne-am batut ca chiorii cu creta adica rupere... Headshoturi multe. Hainele noastre erau albe de la atata praf de creta. Pejosul clasei era de asemenea alb... Dupa 2 head-uri date de ZoRoDoG colega mea din fata cea suparata.... iara.... de pomana..... pe mine... adreseaza un sincer "f***-ti dumneazaii matii" si incepe a-l lovi pe ZoRoDoG rau de tot de se inrosise saracul om.

In alta pauza sau in aceeasi pauza cel mai timid coleg al nostru a facut o fapta buna:):) udand capul didiei cu una bucata apa din una bucata sticla de plastic, amuzand copios intreaga clasa... HaHAHA didie te-a facut Ceta:))

Imi continui ziua in ignorarile stupide si fara sens ale lui Puncte Puncte si ale colegei din fata caaaaand sunt asaltat de un cineva din clasa mea ce-mi zice
"Cinevaul: de ce esti rau?"
"Eu: cum adica?"
"Cinevaul: de ce esti rau cu ea[PunctePuncte ba cititorule care esti tu]"
urmeaza raspunsul meu sincer..... nu, nu IP, nici ce te face grija..... adevaratul raspuns sincer. [ca PunctePuncte a cam apus pentru mine]

Ziua isi continua cursul iar eu ajung intr-un final linistit, acasa. Acasa ma gandesc sa scriu postul acesta dupa ziua de 12 Octombrie 2007.

[daca am greseli de exprimare, punctuatie, ortografie :IP ca nu mai recitesc postu]

9 comments:

Anonymous said...

...m-am nascut Eu..:P:D

Mihai said...

in concluzie a fost o zi naspa daaaar plina de invataturi:)) cum ar fi:
FERESTE-TE DE SUPOZITOARE!!!!!

Anonymous said...

...azi a fost o zi memorabila...ZoRoDoG a putit putin cu acel 4...dar trebuie sa-l credem...ca palma RuRuTzei...e strasnica...(cat de umflat era, doamne:))=)))...ai uitat sa pomenesti de ora de dirigentie...care a fost o ora cu adevarat incantatoare...a fost super tare, frate:))...
...CeTa...trebuie sa-l mai educe rurutza...iar pescarusul sa se potoleasca...ehh, era ziua mea...trebuia sa ud asta...dar am fost eu udata...lasa, noi sa fim sanatosi;)

...btw, biologia a devenit o materie fff plictisitoare...nu ca nu ar fi fost;)...

Anonymous said...

...omoara-ma...esti suparat...ehh, am devenit feminina:))

&REY said...

lipsa acuta de menta de frecat duce uneori la tulburari ale inteligentei si astfel se naste acest post.....e ca tunu postu desi ziua a fost ca porcu...

Anonymous said...

..mdea...l-ai sters...ideea era ca ma uimeste supararea ta...e cel putin ciudata...pt ca pentru prima oara nu are legatura cu mine...nu esti suparat pe mine...:P..\:d/
...asta ma bucura..si ma intristeaza in acelasi timp..."cum am reusit sa nu te mai enervez?"...trebuie sa mai lucrez:P:D

Anonymous said...

Hey...yo ti-am zis ceva tzie de puncte puncte sh sper k ne-am inteles...cat despre supozitoare, da-le in ma-sa...am invatat sa nu mai bag in seama lumea rea, urmeaza-mi sfatul;)...bun postul,astept urmatoarele..felicitari sh lui &rey;)

Anonymous said...

WOW...cate comentarii asupra lui puncte puncte...ce o fi facut copilul asta...ofofof....

Anonymous said...

cand o sa faci ceea ce ai promis nu o sa mai fie suparat nimeni"dageaba pe tine"