Friday, November 23, 2007

Am zis

Nu cred ca voi mai posta pe blog din simplul motiv ca se aseamana din ce in ce mai mult cu haifaiv. Din ce in ce mai multe gaste isi fac blog de dragu de a avea pentru ca e cul sa ai. Curand voi avea in lista statusuri "post nou :X:X:X:XX:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::**:::X:X:X:X:X:XX:X:X:X:X:X:X:X:X::X:X comm pls pls pls pls :*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:***:*:*:*:*:*:*:*: http://below-and-under-the-shadows-of-my-soul-of-
november-when-rain-no-dreams-so-sad.blogspot.com"

Deja fiintele umane nu-si mai fac blog pentru ca au ceva de zis ci doar pentru ca au vazut pe ala ca are blog care ala a vazut pe cineva care cineva a vazut pe altcineva care .................... altaltaltaltcineva a vazut un gk sa zicem si si-a facut si el blog pentru ca simtea ca are ceva de zis.

Vorba lu pelcea "Ce plm e asa interesant sa ai blog frate?"

Ipsiamplecat!

3 comments:

Anonymous said...

Cu postu asta chiar nu mai esti degeaba!Aici chiar ai dreptate...pe langa faptul k hi5-ul a devenit gay...si bloagele au devenit;deci:nota 10 k te-ai gandit,in sfarsit,la un post super bun!

Vlad Voicu said...

ok, cand e vorba de critica ca a facut si el ce era de facut si voi sunteti doar frustrati ca nu ati avut O_o sa faceti la fel, sunteti buni...cand e vorba de apreciat ca a spus un mare adevar nu mai zice nimeni nimic?

tami said...

"post nou :X:X:X:XX:X:X:X:X:X:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::**:::X:X:X:X:X:XX:X:X:X:X:X:X:X:X::X:X comm pls pls pls pls :*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:***:*:*:*:*:*:*:*: http://below-and-under-the-shadows-of-my-soul-of-
november-when-rain-no-dreams-so-sad.blogspot.com"
- acest stts este so very f*ing true - ai prea multa dreptate =d>
- hi5 e gay - de aia f multa lume isi sterge contu - l-as sterg si eu ca oricum nu-l folosesc dar am uitat parola -
p.s. - cand obosesti sa te certi -- la mine in clasa sunt tot soiu de persoane -- pe cele care nu imi plac le evit - iar cand ma enerveaza le pun la punct de nu mai indraznesc sa zica ceva ^^ ... eh, si eu sunt cam certareata ce-i drept, dar nu-mi place circul :) evitati cearta "ca la piata" (chiar daca unii va provoaca in acest fel)
pa-pa :-h