Friday, November 23, 2007

Deci

motto:
"Pe-un picior de plai,
Pe-o gaura-n rai,
Neagra si adanca
De pe-un colt de stanca
Un baci ce priveste
Cum se pravaleste turma de mioare in haul cel mare"

Asa sa trec la subiect.

Azi nu am avut intelligence-ul la 100% dar intentia mea a fost una simpla atat de simpla incat nimeni nu a inteles-o. Sa zicem ca zi de zi de o luna incoace esti iritat de acelealeasi persoane si vezi ca te pravalesti impreuna cu restul in haul cel mare (cu tot restul inclusiv cu tine ala de la mine din clasa ce citesti si zici ca nu am dreptate de dinainte de a-mi citi gandul. nu te mai minti ca tu nu te pravalesti si tu, toti ne pravalim, de ce-ai fi tu exceptia nu stiu) . Deci zi de zi am fost iritat de accealeasi persoane si de atitudinea lor. Azi am vrut sa iau o initiativa, nu zic ca am luat-o pe cea mai buna. Cel mai rau imi pare ca am fost inteles gresit si ca tu acum imi faci morale peste morale in timp ce toti ne pravalim in haul cel mare. Eu am vrut ceva simplu numai ca tu in excesul tau de personalitate esti prea ocupat sa imi demonstrezi ca orice as face e gresit.
Eu vroiam sa opresc acea atitudine de "Hai sa ii desenez pule pe tricou lu X ca si asa nu patesc nimic" "Hai sa ma iau de Y pentru ca Y nu are ce-mi face" "Hai sa ma iau si de Z si de TZ ca deh nimeni nu-mi va face nimic pentru ca eu sunt eu". Probabil ca esti un X un Y sau un Z sau poate ca nu ai ajuns un Y un Z sau un X.

Daca esti sau ai fost X Y Z TZ stii probaibl despre ce vorbesc iar daca nu esti X Y Z TZ dar totusi vrei sa schimbi ceva, vei proceda total diferit de mine dar la fel de gresit. Probabil nu ma crezi. Probabil acum te gandesti la ce comentariu sa imi dai ca sa scrie pe mine OWNED numai ca sa iti demosntrezi ca ai dreptate sau probabil ca si tine acum sunt supus unei exagerari a momentului.
Sunt pregatit sa imi zici vorbe grele la comment dar daca faci asta ne vom indrepta in continuare spre acelasi loc. stii care? nicaieri!

Mi s-a spus ca asta este cea mai frumoasa perioada si ca nu va fi alta sa o inlocuiasca. De ce sa ne amintim din liceu doar ca ne certam ca prostii si ca eram 30 de bisericute cand ne putem aminti cam ce ne amintim acum frumos despre ceea ce a fost clasa a 9a.

Stiu ca am gresit si spre deosebire de alte dati am taria sa imi recunosc greseala. Acum probabil daca ma citesti nu ai o parere buna despre mine, sunt pregatit sa ti-o ascult dar tot ce vreau sa zic este ca trebuie facut ceva si asta cu mai multa calculare nu intr-un ubermegaRAGE pentru ca dupa cum am zis mai sus este o perioada unica si ar trebui ca mai tarziu sa fie amintita cu placere. Asa ca tu faci ce vrei, daca vrei sa razi de pule pe tricou treaba ta dar daca nu mai vrei sa vii scarbit la scoala ar fi timpul sa te gandesti de doua ori inainte sa decizi de cine sa te iei

9 comments:

Anonymous said...

"Vorba lu pelcea", asa vrei tu sa schimbi ceva, sustinandu-i pe cei pe care ii critici. bravo, te apreciez. iti scriu cu anonim pentru ca tu de la mine, pana nu-ti vei schimba atitudinea, nu vei mai primi niciun fel de atentie.

Anonymous said...

ma el pe moment e cuminte, el doar le-a intros cheitele in spate la restu acuma sta se uita si rade. El a fost profesorul dar se vede ca deja elevii si-au depasit profesorul.
Pelcea nu e scapat din cusca si intelege daca ii zici mai repede decat celalatul care parca ar fi scapat din cusca si nu intelege nici cu vorbe nici cu pumni. Trebuie o atitudine de grup, nu trebuie sa-mi schimb doar eu atitudinea.

Anonymous said...

Nu ma pot abtine! Asta e pt tine anonymous! Spui ca gresim! Nu zic ca nu ai dreptate, dar nici tu nu faci nimic! Vrei sa pleci(tu ai zis ca e lasitate, si trebuie sa-ti spun ca ai dreptate!)! Dar atunci cand o persoana care se intereseaza de binele nostru a intrebat cine a facut ceea ce stiati cu totii, ai tacut la fel ca ceilalti! Poate spui de ce nu am zis eu! Pentru ca-mi era imposibil!(Pentru ca nu eram acolo)
Nu zic ca nu e si Mihai vinovat, NU zic ca Pelcea e sfant, dar e vina tuturor! Si are dreptate Mihai, acum un singur om trebuie potolit dar vad ca toti spuneti acelasi lucru si nimeni nu face nimic! Ati avut o sansa, dar ati lasat-o sa zboare!
Ori reusim sa ne schimbam cu totii atitudinea, ori o sa fie cea mai aiurea perioada din tot liceul! Pacat de clasa a 9-a! Pacat!

Vlad Voicu said...

Ffs deci voi sunteti de departe ce-a ami pacifista clasa.30% dintre voi sunt voluntari la greenpeace si restul la crucea rosie.Hai sa va spun eu un secret, un pumn in gura la un moment oportun rezolva mult mai multe chestii decat 1 an de tensiune, si asta chiar pot sa o spun din proprie experienta.Pentru numele LUI, cand 2 baietii se bat nu ii despartit decat cand unul nu mai poate pentru ca asa se demonstreaza ce era de demonstrat...si pentru ca unii au inceput razboaie in care au murit milioane de victime si aici nu s-a intamplat nimic concret nu inteleg de ce sunteti asa frustrati pe viata.Lasati naibii voluntariatul si impuneti-va punctul de vedere cand stiti ca sunteti oprimati, pentru ca altfel se ajunge la dominare and shit.Sunt sigur ca as fi procedat la fel ca Mihai si mie chiar imi pare rau ca si-a cerut scuze la presiunile unor pacifisti care chiar cred ca totul se poate rezolva cu vorba buna.

Anonymous said...

oamenilor,hai sa facem pace,sa ne intrunim si sa discutam ca oamenii.propun sa vb ca altfel nu facem nimic.pls.

Anonymous said...

memelushuleeeee...ce-ti mai face ochiul???:))

Anonymous said...

de obicei un ochi vede draga anonymous

Anonymous said...

...Sunt de acord cu Ruxi! Poate obtinem ceva asa! Trebuie sa obtinem!

J_MeN said...

=))))
:))))
cei ba aiciea?
bar de negri?
va multumesc.