Tuesday, January 22, 2008

Aim high

Este bine sa tintesti sus. Cu cat mai sus cu atat mai bine, asa se spune. Dar daca ai tintit prea sus? ce faci? stii cand sa te opresti, stii unde sa te opresti, oare trebuie sa te opresti?

Deci cum iti alegi un obiectiv?
Prea jos e degeaba, e ca si cum te-ai mandri ca ai fost la baie sa faci pisu, prea sus e ca si cum te-ai bate cu morile de vant. Asta inseamna ca trebuie sa stii ca daca esti in stare de mai mult trebuie sa vrei mai mult. Gata cu o teorie acuma sa ajungem la buba mea.
Am tintit sus, foarte sus mai sus decat credeam vreodata ca voi tinti, prea sigur de reusita nu am fost dar mi s-a zis "You can do this", si ce-am facut?? Am ratat obiectivul, nu conta dar acum in creierul meu se nasc alte si alte idei una mai razleata sau mai idioata ca alta. Ma enerveaza ca sunt dependent de alte pareri, cred ca e un defect foarte mare... Mie frica de instinctul meu pentru ca dupa orice decizie se naste intrebarea "si ce daca as fi facut pe dos?", e ca un joc de whist in care te tapesti consecutiv pentru ca nu ti-a iesit nimeni pe culoare.
Si pana la urma ajung sa imi pun intrebarea "unde sa tintesc?" si atat, mai departe vad eu totul. E exact ca la whist, sa fac exact cat am licitat pentru ca nu imi place sa joc la zero.

LE

"tinteste sus foarte sus dar nu mai sus de atat"

4 comments:

Anonymous said...

Imi place! Chiar daca nu am avut rabdarea de a citi totul! Am citit printre randuri! Cum vad si viata acum. Fix ceea ce ma intereseaza! Si e singurul sfat pe care ti-l dau: Fa totul cum te "taie" pe tine...Primul instinct...E cel mai bun! Vei fi uimit de ceea ce o sa-ti iasa!

Anonymous said...

nu te lua dupa diana.....gandeste inainte ca te vei trezi intrat intr-un capac pana in gat din care vei iesi greu...si te va marca... Acelasi stil memelistic de analogii ....viatza cu jocul de whist....ne mai auzim....

Anonymous said...

uneori tintesti prea sus si si vrei acel ceva doar pentru ca li se pare celorlalti ca asa ar fi mai bine cand de fapt nu e...de multe ori tu iti iei deciziile in functie de parrile celorlalti,cea ce e bine,dar alteori e mai bine sa ai parerea ta si nu aaltora...

Anonymous said...

si daca nu iti atingi tu obiectivul, macar ai grija sa nu il atinga nici altii, poate vei ajunge in final pe primul loc