Wednesday, February 21, 2007

Diploma de beutor

Pentru tipul de mai jos, avem de acordat o diploma..

Noi, comisia alcoolică de examinare de pe lângă sucursala „ADIO MAMA”, conform instrucţiunilor de alcoolizare şi prevederilor articolului 100 gr. din Codul Beţivilor, am procedat la examinare polialcoolică a numitului ...., născut(ă) lângă butoiul cu vin în comuna Bidon, judeţul Rachiu, fiul/fiica doamnei Cramă şi al Domnului Crâşmă, de naţionalitate Tulburel, cetăţenie Tescovină, religia beţiv, cu domiciliul în strada Damigenii nr.150 grame, având studii 4 clase bodegă elementară, 1 clasă cârciumă medie, 4 clase restaurant categoria I-a. Prin prezenta
DIPLOMĂ se atestă că sus-numitul a absolvit Şcoala Superioară de Pileală din oraşul Ţoi, judeţul Butoi, cu calificativul EXCELENT.
Întrucât atât la examene, cât şi în cursul anilor de studiu a dovedit înclinaţii reale spre pileală şi s-a prezentat întotdeauna într-o perfectă stare de ebrietate, i s-a eliberat prezenta diplomă care îi asigură accesul în toate localurile de orice categorie, la orice oră, dreptul de a consuma, la alegere, orice cantităţi de băuturi alcoolice.
Diploma îi dă purtătorului dreptul de a umbla pe două sau mai multe cărări, în patru labe, târâş, în şanţuri sau pe sub garduri, să poată fi lins sau udat de câini, spre bucuria familiei.
Succes la beţie şi mai beat să fie şi să moară-n vie.

PREŞEDINTE O.Litruţă
SECRETAR O.Cinzeacă

2 comments:

sileee said...

soooooooooper tare!!!......bravo REY!!!

Alexandru Hagi said...

mishto asta...mi-a placut si mie, keep up the good work