Wednesday, February 28, 2007

EL! a.k.a Mr X (by SOSO)

El! (a.k.a. Mr X)
El e cineva;cineva nesemnificativ care se prezinta o data pe saptamana, inevitabil si indubitabil la noi in clasa.
Trecand peste intrebarea ‘De ce avem nevoie de el?’ sau, mai bine zis ‘De ce se mai prezinta daca nu avem nevoie de el?’ incepem sa ne gandim daca nu cumva acest EL!, obisnuit sa fie luat la misto si sa fie huiduit, a trait atat de mult printre animalele ‘philologium’ incat nu poate sa mai distinga niste creaturi care cat de cat il trateaza omeneste de unele care pur si simplu se poarta cu el ca si cum n-ar fi.
Revenind la subiect pot afirma ca acest ‘EL! nesemnificativ” (chiar cu riscul de a ma repeta!) a avut idea atat de superba de a i se parea ca noi (care admitem ca ca nu l-am ascultat niciodata,dar nici n-am mai fost mai rai ca de obicei,iar in general suntem cei mai cuminti ;) ) incercam sa-i facem “glume proaste”. Asa incat a decis sa se razbune si i-a facut rau cuiva care din amaratul de teribilism (pe care-l intalneste fregvent si in stari mai agresive,mult mai agresive decat la noi) a comis o(una singura!) greseala. Si l-a neindreptatit pe saracul cu pricina Am incercat sa-l facem sa priceapa ca-i nedrept, ca noi suntem mai calumea, ca intalneste tot timpul altii ma naspa, dar nimic, EL!, tot EL!, voia sa para victima, dupa care a incercat sa-si faca treaba.
Mai trist e ca nici ceea ce se presupune ca stie sa faca nu face bine .
Asa ca …noi am ajuns la concluzia ca HE SUCKS. iar Meemeelushuu crede in continuare ca ar trebui sa stea acasa, in orasul din care face naveta saptamanal.

2 comments:

Anonymous said...

nu esti singuru' care crede asta!sincer e un prost(am inteles ca a zis-o cu gura lui,sau cu fundul nu mai stiu exact)

Anonymous said...

....nu e mha...lasati-l....ca decat CuCu..mai bine el:P:D