Friday, February 23, 2007

Viata, merita sau nu sa fie traita?

Primul lucru pe care as vrea sa il spun legat de aceasta idee este acela ca desi avem cu totii momente in care nu mai vrem sa traim, desi asta este rau pentru ca viata este un DAR dat de Dumnezeu!
Dar mai bine s-o lasam incolo de suparare si sa fim bucurosi cu totii oriunde, oricand!!
Acum sa meditam pentru fiecare perioada a vietii:
-pana la 7 ani:"Nu te gandesti decat la ce vei face in ziua respectiva, nu te deranjeaza nimic!"
-intre 7 si 11 ani:"Ai inceput scoala!!!!!Esti mare acum!! asa spune toata lumea.MINTE!"
-intre 11 si 15 ani:"Ai teme la greu, mai ales in cls a VIII-a e nenorocire!! trebuie sa inveti mult dar n-ai timp si n-ai nici chef, asta e soarta!"
-intre 15 si 18 ani:"Esti licean nu mai ai stres 2 ani dupaia iara trebuie sa te pui pe invatat!! tot soarta, bat-o vina!"
-peste 18 ani si pana la pensionare(dc apuci): "MUNCA, MUNCA si iar MUNCA, dar si cand ai bani...., mai rau e sa n-ai!!"
-dupa pensionare si pana MORI:"Daca ai strans bani cat ai muncit, bravo, n-ai stres, dar daca nu, vai de tine, n-ai pastile compensate, n-ai bani sa platesti intretinertea si mancarea, mai bine ai muri!!"
ASTA E VIATA ORICUM TOT MORI TOTUL E CA DEPINDE CAND!!!

2 comments:

Anonymous said...

oriqm ar fi sigur mori,fie te omoara scoala fie te impusk 1(k asa-i mai nou in romania)fie ti se taie gatu,fie te klk masina si binenteles takmul n-ar fi kmplet dak nu qmva mori de o boala pe kre nu o ai,deh k asa e mai frumos si mai la moda

Anonymous said...

fie ca ai impresia ca mori acum sau ca nu mori niciodata, in ambele e ingrozitor. Noi nu traim, dar viata merita traita...traita? hmmm folosita, oferita, iubita. cred ca daca tinem prea mult la viata noastra, si daca o luam prea mult in serios e posibil sa o ingropam "de vie" cu teama de a nu o pierde. nu sunt de parere ca are importanta cand mori, ci cum.