Tuesday, June 5, 2007

Presqrtarile

Aq mam hotarat sa scr un post nwmai q presqrtari pt k presqurtarile swnt trendy chiar dak nu le inteleg. L incepoot foloseam ji yo presqrtari k skriam zooper incet, da aq am invatat sa scr fara s ma uit la tst si imi permit sa scriu cuv intregi. Aja k nui inteleg p aya care deji stiw sa scr rpd la tst folosesc presqrtari, c mama reaq, stii sa scrii scrie reaq romanejte, nuti mai bate jok de limba romana!! Sa zic k ii iert p aia kre scriu q presqrtari k nu stiw sa scrie rpd da nu-y inteleg p aya kre scryu schimba u cu w, i cu y, s cu j, Nu inteleg la ce-i ajuta!! Gata nu mai scriu nici eu cu prescurtari ca deja nu mai inteleg ce scriu. Asa ca domnilor prescurtatori invatati si voi romana ca nu e chiar asa rea!

5 comments:

Anonymous said...

mai memelule ce ai tu cu bietii oameni carora li se par foarte trendy prescurtarile?daca e la moda....:P

Anonymous said...

MEMELUSH PUTI

Anonymous said...

ba ipocritule si tu ai sh la pseudonim asa ca taci dracu din gura!!!!!!

Anonymous said...

so.. aparent ai fost numit ipocrit .. shi chiar "puturos"(nu e sinonim al cuvantului lenes).. stiu eu ca ai prea multi neuroni ca sa pui asa ceva la suflet..anyway.. pe mine m-a enervat dl gigi(duru').. aici era vorba despre "vorbarie" multa..nu despre un simplu nickname(aka pseudonim)care oricum e pus de pe vremea cand modul de gandire al memeluSHului era usor influentabil ..cred ca ar trebui sa se mai relaxeze "jiji" e cam stresat/stresant, ia un algozone.. shi chill out.. acum ca mi-am spus amarul.. din cauza postului asta..eu am ajuns sa ma chinui sa scriu fara prescurtari.. fa ce faci meme..ca faci bine ;)

Anonymous said...

...memelu nu pute deloc....dar sunt unii oameni care habar nu au sa foloseasca prescurtarile...si e un chin sa vorbesti cu ele...asa ca...