Friday, June 1, 2007

Povestea cubotei ep2

Inainte de a continua povestea tin sa precizez ca calculatorul meu a murit aparent in bezna, nemaiputand posta nimic; astfel revenind la povestea noastra:

Mosul si prietena lui au trait fericiti pana la divort. Cei doi au observat o nepotrivire de caracter si interese, astfel ajungandu-se inevitabil la divort. Pentru ca cei doi au avut contract prenuptial, ei au impartit totul(cele doua ciubote). In urma divortului fiecare a luat cate o ciubota. Dupa partaj, ciubota fostei neveste a mosului a devenit foarte pesimista. Gherghina, caci asa o chema pe fata, purta ciubota peste tot unde se ducea. Ea arata ciubota tuturor mandrindu-se cu ea, insa niciodata nu ii pasa de sentimentele saracei ciubote. A vopsit-o roz, i-a pus funde verzi. Din ciubota ce odinioara era vesela si frumoasa a iesit o paiata cum rar mai vezi prin lumea asta de basm. Aceste lucruri au mahnit-o nespus pe ciubota. Intr-o zi s-a intamplat ceva ce a pus capac!. Gherghina, fata cea buna la toate s-a recasatorit iar in luna de miere s-a dus la Milano, la shopping, (va intrebati oare de ce in aceasta lume arhaica, de basm exista shopping; raspunsul este de ce nu?). Aflata la Milano la shopping ea vede o pereche de ciubote mai frumoase ca ciubota noastra. Ciubota noastra si asa deprimata isi pune capat zilelor aruncandu-se in apa, satula de mintea bolnava a Gherghinei si a fitoaselor sale prietene.

Mosul, fiind mos nu a mai avut mult de trait, iar nemaiavand mult de trait ia ghiciti voi ce a facut? Si-a vandut ciubota pe e-bay si a luat foarte multi bani pe ea. Cu acei bani el s-a pensionat si si-a luat o binemeritata vacanta. De atunci nimeni n-a mai auzit nimic de saracul pantofar batran si uitat de lume. Ciubota sa a ramas vesela, chiar daca nu a ajuns niciodata la cel care o cumparase. Ramasa pe drumuri, dezamagita de toti, ea a ramas vesela si optimista. O durea in siret de absolut tot. Ea a plecat in cautarea unui nou stapan. In drumul ei ea a gasit o pereche de balerini fermecati. Acestia i-au spus ca isi va gasi casa undeva la cineva din plaiurile dinicului. Tot ce trebuia sa faca era sa caute. Si astfel s-a pus ciubota noastra pe cautat..

1 comment:

Anonymous said...

asteptam continuarea :)